zondag 10 januari 2021

Rauwkost Ceviche

 


 45 minuten

Ingrediënten

  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 sjalotjes
  • 1 rood pepertje
  • 2 tenen knoflook
  • 3 limoenen
  • 1 tl Piment d'Espelette
  • alle soorten groenten dungesneden, die je lekker vindt

Bereiding

  • Schil de paprika’s en de sjalotjes en snij ze in ragfijne blokjes.
  • Ontpit het pepertje en hak het met de gepelde knoflooktenen fijn.
  • Pers de limoenen uit en doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom. 
  • Zet de kom op een koele plek.
  • Na 20 minuten is deze basis klaar om er andere rauwe groenten in flinterdunne plakjes mee op smaak te brengen.

Bron: Recept van Robert Kranenborg in Good Food Book

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.