zondag 10 januari 2021

Foe Yong Hai

 


Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten voor 2  personen

  • 1 kopje rijst
  • 1 (winter)wortel
  • 1 prei
  • 5 grote champignons
  • 4 eieren
  • 75 gram taugé
  • peper en zout
  • 1/2 blik tomatenblokjes
  • 2 theelepels gembersiroop
  • 2 eetlepels sweet chili saus

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de wortel, prei en champignons in blokjes. Bak dit even aan in een koekenpan met olie, voeg de taugé er op het laatste ook bij en bak dit even kort mee. Meng de eieren met de aangebakken groenten en bak hier een grote omelet van.
Verwarm de tomatenblokjes op het vuur en meng dit met de gembersiroop en sweet chili saus.

Serveer de omelet met rijst en de tomatensaus. Lekker met kroepoek.

Recept Foe Yong Hai

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.