½ bosje radijs
½ limoen
150 g mais in blik
7½ g verse
koriander
blik tonijn in water
1 Roma (tros)tomaat fijn gesneden
Beetje tomatenpuree
1½ tl pepersaus
75 g Cheddar
4 volkoren tortillawraps
Snijd
de radijs in dunne plakjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de
vrucht uit. Laat de mais uitlekken. Snijd de koriander fijn. Meng de radijs,
het limoenrasp en -sap, de mais en de helft van de koriander in een ruime kom
tot salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Laat de tonijn uitlekken en meng met de fijngesneden tomaten, koriander en pepersaus. Rasp de kaas.
Verdeel het tonijnmengsel over de helft van de tortilla’s, bestrooi met de kaas. Dek af met de rest van de tortilla’s en druk licht
aan.
Verhit de grilpan zonder olie of boter en bak een quesadilla in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Bak zo nog 1 quesadilla.
Snijd de quesadilla’s
in punten en serveer met de salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.