1 dl witte
wijn
2 el olijfolie
4 eieren
1/2 tl zout
250 gram bloem
zakje bakpoeder
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
1 teen knoflook
1 grote ui
200 gram groene/zwarte olijven
75 gram zongedroogde tomaten
paar takjes basilicum fijn gehakt
15 gram pijnboompitten
peper
2 el olijfolie
4 eieren
1/2 tl zout
250 gram bloem
zakje bakpoeder
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
1 teen knoflook
1 grote ui
200 gram groene/zwarte olijven
75 gram zongedroogde tomaten
paar takjes basilicum fijn gehakt
15 gram pijnboompitten
peper
Verwarm de oven
tot 180º C.
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en olijven in ringen.
Bak de uien, knoflook in beetje olijfolie. Laat dit even bakken en voeg de pijnboompitten, uitgelekte zongedroogde tomaten, olijven en basilicum toe.
Breng eventueel op smaak met peper en zout
Zeef de bloem en bakpoeder in een mengkom. Doe de wijn, olie, eieren, zout en de Parmezaanse kaas erbij en mix dit tot deeg.
Meng het deeg samen met de rest.
Vorm met je handen een rond brood en leg het geheel op een bakplaat met (ingevet) bakpapier en bak ongeveer 40 – 45 minuten.
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en olijven in ringen.
Bak de uien, knoflook in beetje olijfolie. Laat dit even bakken en voeg de pijnboompitten, uitgelekte zongedroogde tomaten, olijven en basilicum toe.
Breng eventueel op smaak met peper en zout
Zeef de bloem en bakpoeder in een mengkom. Doe de wijn, olie, eieren, zout en de Parmezaanse kaas erbij en mix dit tot deeg.
Meng het deeg samen met de rest.
Vorm met je handen een rond brood en leg het geheel op een bakplaat met (ingevet) bakpapier en bak ongeveer 40 – 45 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.