- 1 rijpe avocado
- 4 el Griekse yoghurt
- 4 takjes koriander, fijngehakt
- 1 bakje Shiso Purple cress
- 1 bakje Borage cress
- 1 bakje Rock Chives
- ½ rode peper, in flinterdunne ringen
- 12 veggie rolls van kidneybonen
- Frituurolie
- Halveer de avocado’s en schep het vruchtvlees uit de schil. Prak fijn, meng met de yoghurt en koriander en breng op smaak met (chipotle)peper en zout. Doe alles in een spuitzak met een spuitmond van circa 1 cm. Spuit van het avocadomengsel een streep met dezelfde lengte als de h’appetizers op een bord. Verdeel de cressen en peperringen erover.
- Frituur de h’appetizers 2 minuten in de olie op 180ºC en serveer naast de avocado.
- H'appetizers kunnen ook in de oven bereid worden
- Sligro
dinsdag 12 april 2022
H’appetizer met avocado en kruiden
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.