dinsdag 12 april 2022

Anijstorta met tuinbonen

 

  • 500 gram tuinbonen
  • 2 eetlepels fijngesneden bosui
  • 5 eetlepels olijfolie extra vierge, Olitalia
  • 4 tortas de aceite, anijs
  • 60 gram harde oude geitenkaas
  • 1 rode appel, in ragfijne julienne
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1 eetlepel imkerhoning
  • Zout en versgemalen peper
    
    
  1. Blancheer de gedopte tuinbonen in gezouten water.
  2. Laat ze uitlekken en dubbeldop ze.
  3. Meng ze met de bosui en olijfolie en breng op smaak met peper.
  4. Decoreer de tortas met de gemarineerde tuinbonen.
  5. Verbrokkel de geitenkaas erover, dan de julienne van appel met het citroensap en tot slot de honing.
    
    
    Sligro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.