Voor 2:
2 tenen knoflook in plakjes
500 gr trostomaten
Blik boterbonen (240 gr)
Verse Oregano, gehakt
Chorizo (ipv pancetta), 40 gr
500 gr trostomaten
Blik boterbonen (240 gr)
Verse Oregano, gehakt
Chorizo (ipv pancetta), 40 gr
Witte wijn
Verwarm de oven + ovenschaal voor op 200 ℃/0% vocht
Chorizo en knoflook in de schaal en 5 minuten laten uitbraden
Voeg de tomaatjes toe, en zet 15 minuten.
Voeg bonen en Oregano toe.
Giet er wat wijn bij.
Ga naar 80% vocht en 200 ℃
Zet nog 8 minuten terug in de oven.
Bestrooi met wat parmezaanse kaas.
Verwarm de oven + ovenschaal voor op 200 ℃/0% vocht
Chorizo en knoflook in de schaal en 5 minuten laten uitbraden
Voeg de tomaatjes toe, en zet 15 minuten.
Voeg bonen en Oregano toe.
Giet er wat wijn bij.
Ga naar 80% vocht en 200 ℃
Zet nog 8 minuten terug in de oven.
Bestrooi met wat parmezaanse kaas.
Lekker met stokbrood.
Naar een recept van Donna Hay - Fresh and light (pag.82)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.