KokaKoken
zaterdag 1 augustus 2020
Flammkuchen
Diverse
recepten
van Tante Fanny
Pompoen
Gorgonzola
Hazelnoot
Rucola
Flammkuchen
Verwarm de oven voor op 180°C.
Kook ondertussen de pompoen 15 à 20 minuten. Als de pompoen zacht is, pureer je deze. Breng op smaak met peper en zout.
Leg het flammkuchendeeg op een bakplaat.
Smeer de gekookte pompoen hierover heen, laat 1 centimeter van de rand vrij. Maak dan een laag met verkruimelde blauwe kaas en gehakte hazelnoten.
Bestrijk de randen van de flammkuchen met wat olie en bak de flammkuchen zo'n 30 minuten in de oven tot hij goudbruin is.
Maak af met de rucola on top.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.