donderdag 10 oktober 2019

Zoetzure kommomer




Ingrediƫnten
1 komkommer
1/2 rode peper
50 ml (rijst)azijn
1 el suiker
Zo maak je het
  1. Maak dunne linten van de komkommer met een kaasschaaf of dunschiller. Je kan natuurlijk ook gewoon plakjes komkommer snijden, maar deze linten staan zo leuk.
  2. Verwarm de azijn met de suiker en de peper even kort.
  3. Laat het een minuut of 2 koken, tot de suiker is opgelost.
  4. Giet het hete mengsel over de komkommer. Zo trekken de smaken goed in de komkommer.
  5. Laat de komkommer afkoelen en zet het in de koelkast.
  6. Serveer de komkommer salade koud.
Bron: https://uitpaulineskeuken.nl/2013/08/zoet-zure-komkommer.html

Cobineer met sashimi van Tonijn en Wakame

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.