zondag 3 augustus 2014

Aubergine salade


Aubergine salade

Aubergine salade

  • 4personen
  • 0 min voorbereiden
  • 15 min bereiden
  • 0 min wachten

Ingrediƫnten

  • 1 grote aubergine (ca. 400 g)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 5 takjes peterselie, fijngeknipt

Bereiden

Snijd de aubergine in dunne plakken en snijd de plakken in vieren.
Kook de stukjes aubergine in weinig water met zout in ca. 5 minuten gaar en giet ze af.
Klop een sausje van de olie, het citroensap, de knoflook, het basilicum, zout en peper en schenk het over de warme auberginestukjes.
Laat de salade afkoelen.
Schep de peterselie door de aubergine salade.

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/aubergine/aubergine-salade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.